01

Servis vozila

Nudimo Vam usluge redovnog održavanja Vašeg limenog ljubimca. Servisiramo vozila svih proizvođača sa orginalnim dijelovima kao i orginalnim motornim uljima. U našem servisu imate mogućnost koristiti zamjensko vozilo po promotivnim cijenama.
02

Servis klima

Da bi klima na Vašem vozilu ispravno radila, ona zahtjeva redovno održavanje. U redovan servis auto klime spada čišćenje ventilacijskih kanala, antibakterijsko čišćenje kao i zamjena filtera unutrašnjosti. Servis auto klime  zamjena filtera se preporučuje 1 godišnje. Obavite redovan pregled i čuvajte svoje zdravlje. 
03

Servis plina

"Auto servis NUNI" vrši ugradnju i servisiranje auto plina; EUROPE GAS, AC STAG, DIGITRONIC, ZAVOLI, ATIKER. Licencirani smo za ugradnju auto plina. Ugradnja autoplin sistema u jednom danu. Garancija na ugradnju je do 6 godina ili 150.000 km. 
  

Radno vrijeme:

Svim danima osim nedjelje
Ponedjeljak - Petak: 8:00 - 17:00
Subota: 8:00 - 15:00

O nama

Pročitajte ukratko o nama

Novo BRC premium plus


Tvrtka BRC Gas Equipment, dio grupacije M.T.M. S.r.l. smještene u talijanskom mjestu Cherasco, jedan je od vodećih svjetskih proizvođača komponenti i sustava za pogon vozila LPG-om i CNG-om. Utemeljena 1977., brzim je razvojem postala jednom od glavnih tvrtki na području primjene alternativnih goriva za vozila. U osamdesetima počinje s proizvodnjom cjelovitog asortimana LPG i CNG komponenti i uređaja. 1991. na talijanskom tržištu predstavlja prvi sustav s elektroničkom regulacijom gorive smjese, a 1996. prvi talijanski sistem ubrizgavanja LPG-a i CNG-a. 1998. BRC prvi razvija sustav sekvencijalnog direktnog ubrizgavanja poznat kao „Fly Injection“, a danas novijom generacijom direktnog ubrizgavanja Sequent plug & drive i dalje postavlja standarde u industriji autoplina.

U tvrtki radi preko 700 zaposlenika, u četiri pogona na ukupnoj površini od 40 tisuća četvornih metara. BRC surađuje s više od 100 distributera i agenata u svjetskoj prodajnoj mreži i prisutan je u 60 zemalja.

Obitelj autoplinskih sustava Sequent najistaknutiji je BRC proizvod. To je moderan, inovativan i sofisticiran plinski sustav, jednostavan za instalaciju i prihvaćen od OEM (prve tvorničke ugradnje) proizvođača zbog napredne tehnologije i izvanrednih performansi.

Sve komponente BRC uređaja osmišljene su i razvijene u samom BRC-u u naprednim razvojnim laboratorijima, laboratorijima za statička ispitivanja na raznolikim vrstama vozila i komorama za ispitivanje emisije štetnih plinova opremljenih modernim analitičkim sustavima. BRC proizvodi osmišljeni su i proizvedeni prema standardima visoke kvalitete koje određuje sustav certifikacije kvalitete UNI EN ISO 9001:2000 i udovoljavaju pravilima (R67-01, R110, ISO 15500) te EEC i EMC normama kontrole štetnih ispušnih plinova .

Inovativnu tehnologiju prepoznalo je puno svjetskih proizvođača vozila te su BRC-u prepustili serijsku ugradnju plinskih sustava za svoja vozila. Danas se plinski uređaji BRC ugrađuju tvornički u: PSA Peugeot Citroen, Ford, Jaguar, DaimlerChrysler, MAN, Volkswagen, FIAT-Tofas, Mitsubishi, Chevrolet, Subaru, Maruti Suzuki i Dewan-Hyundai.

M.T.M. – BRC Gas Equipment Co. pridaje strateški značaj uvidu u svaku fazu razvoja, proizvodnje i integracije proizvoda. Za razliku drugih proizvođača, sve komponente potrebne za preradu vozila s benzina na LPG ili CNG, poput prekidača i kontrolnih jedinica, razvijene su i proizvedene unutar tvrtke.

2016. M.T.M. – BRC Gas Equipment Co. završio je pregovore o strateškom udruživanju s kompanijama PRINS, EMER, IMPCO i ZAVOLI, važnim proizvođačima za primjenu auto plina u industriji. Taj dogovor osigurava značajnu komercijalnu i tehnološku sinergiju te stvaranje najvažnije grupe tvrtki iz sektora primjene održivih alternativnih goriva.