01

Servis vozila

Nudimo Vam usluge redovnog održavanja Vašeg limenog ljubimca. Servisiramo vozila svih proizvođača sa orginalnim dijelovima kao i orginalnim motornim uljima. U našem servisu imate mogućnost koristiti zamjensko vozilo po promotivnim cijenama.
02

Servis klima

Da bi klima na Vašem vozilu ispravno radila, ona zahtjeva redovno održavanje. U redovan servis auto klime spada čišćenje ventilacijskih kanala, antibakterijsko čišćenje kao i zamjena filtera unutrašnjosti. Servis auto klime  zamjena filtera se preporučuje 1 godišnje. Obavite redovan pregled i čuvajte svoje zdravlje. 
03

Servis plina

"Auto servis NUNI" vrši ugradnju i servisiranje auto plina; EUROPE GAS, AC STAG, DIGITRONIC, ZAVOLI, ATIKER. Licencirani smo za ugradnju auto plina. Ugradnja autoplin sistema u jednom danu. Garancija na ugradnju je do 6 godina ili 150.000 km. 
  

Radno vrijeme:

Svim danima osim nedjelje
Ponedjeljak - Petak: 8:00 - 17:00
Subota: 8:00 - 15:00

O nama

Pročitajte ukratko o nama

Proizvodi 

Poslednjih deceniju i više ugradnja auto gasa (ugradnja plina i ugradnja metana) sve je popularnija, kako kod nas tako i na globalnom nivou.

Razvijanjem novih tehnologija za automobile, kompanije za proizvodnju auto gas sistema bile su prinuđene da se usavrše i prate trendove koji su im bili postavljeni od strane automobilske industrije.

Danas su firme poput EUROPE GAS sa svojim brendom AVANCE i SUPERIOR, preuzeli primat i razvili se u  fabrike koje proizvode i prodaju na stotine hiljada auto gas uređaja godišnje.

Naš servis ovlašćen je za održavanje i ugradnju auto gas sistema kao što su  ATIKER, ZAVOLI, LPG TECH I AC STAG.


https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8kb4PjASVgBWPEZid3bxPu9AW88-O8U7xmvwAV0ECaRo6uVM4Image result for ZAVOLI                  

    Rezultat slika za atiker logo       Image result for lpgtech     Rezultat slika za ac stag