01

Servis vozila

Nudimo Vam usluge redovnog održavanja Vašeg limenog ljubimca. Servisiramo vozila svih proizvođača sa orginalnim dijelovima kao i orginalnim motornim uljima. U našem servisu imate mogućnost koristiti zamjensko vozilo po promotivnim cijenama.
02

Servis klima

Da bi klima na Vašem vozilu ispravno radila, ona zahtjeva redovno održavanje. U redovan servis auto klime spada čišćenje ventilacijskih kanala, antibakterijsko čišćenje kao i zamjena filtera unutrašnjosti. Servis auto klime  zamjena filtera se preporučuje 1 godišnje. Obavite redovan pregled i čuvajte svoje zdravlje. 
03

Servis plina

"Auto servis NUNI" vrši ugradnju i servisiranje auto plina; EUROPE GAS, AC STAG, DIGITRONIC, ZAVOLI, ATIKER. Licencirani smo za ugradnju auto plina. Ugradnja autoplin sistema u jednom danu. Garancija na ugradnju je do 6 godina ili 150.000 km. 
  

Radno vrijeme:

Svim danima osim nedjelje
Ponedjeljak - Petak: 8:00 - 17:00
Subota: 8:00 - 15:00

O nama

Pročitajte ukratko o nama

Sigurnost plina


Autoplin ima najnižu razinu zapaljivosti u odnosu na bilo koje alternativno gorivo. Plin se pali kada izvor plamena dosegne temperaturu od najmanje 500 ° C, što je dvostruko veća temperatura od one koja je potrebna da se zapali benzin. Ukoliko dođe do ispuštanja, autoplin brzo isparava.

Autoplin spremnici za instalaciju na vozilima izgrađeni su od čelika ili kompozitnih materijala i ispitani su u skladu sa najstrožim standardima za zaštitu protiv udaraca, eksplozija i požara, te imaju veću otpornost na mehaničke udarce od klasičnih spremnika za benzin.
Izrađuju se od čeličnog lima deblina 2 do 4mm, i isputuju na tlak preko 20 bara. Rezervoari su opremljeni multiventilom koji imaju dva ili tri sigurnosna ventila.
 

Video o sigurnosti autoplina: